Flygande takläggare

Hade världens konstigaste dröm i natt. Drömde att jag jobbade som takläggare på Prima Tak & Mark i Stockholm här i Sollentuna. Men inte bara som en vanlig takläggare utan jag kunde flyga. Så jag kunde flyga upp och ner från taken vilket gjorde att det gick hur snabbt som helst. Tänk vad smidigt det skulle vara. Eller kanske inte, skulle säkert bli problem med det också, men man kan ju alltid drömma, i dubbel bemärkelse.

Tror att jag drömde om just Prima Tak & Mark i Stockholm för att de har hjälpt grannen med takläggning. De hade massa med mossa på takpannorna och det var nog varken tvättat eller omlagt på väldigt många år. Men nu så har de Prima Tak & Mark i Stockholm över hos sig med riktiga takläggare som fixar iordning det. Trodde först att de bara skulle tvätta rent taket men visar sig att de skulle byta ut allting. Och antar att det är lika bra egentligen.

Trots drömmarna så tror jag inte att vi ska göra något mer vårt tak. Det får stanna som en dröm istället. Eller kanske kan säga såhär, att vi ska inte göra någonting åt vårt tak förrän det kan göras som i min dröm, med flygande takläggare.