Fotograferingsdrömmar

Blir så imponerad av personer som verkligen följer sina drömmar. Av personer som verkligen tar tag i det hela och gör precis det de önskar och drömmer om. För att ha en dröm om att till exempel jobba som fotograf är en sak, men att faktiskt våga slå slag i saken och göra någonting för att uppnå det, det är styrka. 

Jag vet inte om jag själv hade vågat göra det. Vill tro att jag kommer att kunna göra det när möjligheten väl kommer. Men sen kanske det inte handlar om att vänta på möjligheter utan om att ge sig ut och leta efter dem istället. Vet att Jenny Rehnman, en fotograf i Umeå, slutade på sitt vanliga jobb för att satsa fullt ut på att bli fotograf. Och hon har lyckats. Hon jobbar idag som fotograf på heltid, så där har vi verkligen någon som har vågat satsa på sina drömmar fullt ut och verkligen har lyckats att uppnå dem.

Jag tycker också att det är kul med fotografering men tror inte att jag skulle passa som heltidsfotograf, tror jag skulle tröttna. Det jag skulle vilja göra i sådana fall, om jag kunde satsa på precis vad som helst och något som jag verkligen vill, så är det att bli författare. Men det skulle jag i och för sig kunna göra bara sådär hemma nu också. Bara sätta igång och skriva och skapa mig en egen bok, och först sen om det går bra med den sluta på jobbet och följa författardrömmen på heltid. Får se hur det blir med det. Får tänka på Jenny Rehnman och tänka att om hon kan så vågar jag också.